Artikel om Ho'oponopono

Tyve år med Ho´oponopono


Artikel er skrevet af Anna Kligert fra Polen, som er bosiddende på Bornholm. Hun er min læremester, og hun har givet mig muligheden for at overtage alt undervisning i skandinavien.


Hvorfor oplever vi ulykker? Hvorfor føler vi frygt eller tiltrækker de samme problemer igen og igen?

Allerede som barn, mødte jeg nogle spåfolk og jeg var meget fascineret af, hvordan kan man forudsige noget. Alle naturens hemmeligheder gjorte et stort indtryk på mig. Jeg ville vide hvorfor jeg lever, hvordan det sker at man kan helbrede nogen og jeg besluttede at søge efter svaret på mange af mine spørgsmål.

Jeg forlod Polen i 1969 og meget hurtigt efter begyndte jeg at lære astrologi. Derefter i mange år studerede jeg mange form af de interessante og ”hemmelige” emner, men på en eller anden måde gav de mig ikke tilfredsstillelse.


Efter mange år af min søgen, ”tilfældigvis” deltog jeg i den første verdens kongres ” Healers for Peace ”, som blev afholdt i Helsingør i 1988.

Kongressen varede hele ugen, og samlede en række af healere fra hele verden. Jeg ønskede at møde dem alle og deltage i alle forelæsninger.


Alt var meget interessant. Hver dag var der flere foredrage på samme tidspunkt, og man var nødt til at vælge, hvad man ønsker at lytte til, og hvad må man opgive. Det var ikke så simpelt.

En dag besluttede jeg mig for at går til foredrag om farver, som en eller anden grund er blevet aflyst. Jeg kiggede ind i Kongressens plan, og det viste sig, at på samme tid var der et foredrag om Ho'oponopono afholdt af hawaiiansk kahuna Morrnah Nalamaku Simeona. "Tilfældigvis" fandt jeg mig i et rum med nedtonet lys Morrnah Simeona, der var en ældre dame, sad smilende lidt ved sit bord.  Efter en kort tid, da hun begyndte at tale om de tre dele af Selvet, om omsorg for det Indre Barn og hvordan opstå vores problemer, forståede jeg, at Ho'oponopono giver os en chance for at blive fri, og alt syntes logisk.  Jeg sad næsten lammet af indtrykket, og jeg vidste, at jeg er virkelig nødt til at lære det.


Jeg stiftede bekendtskab med "Selv-Identitet gennem Ho'oponopono” i løbet af weekenden og jeg praktisere Ho'oponopono siden.

Efter nogen tid, blev jeg befriet fra mange af de problemer og traumer jeg oplevede i det nuværende liv.  I øvrigt mange har lagt mærke til de ændringer, der har fundet sted blandt medlemmer af min familie, venner og omgivelser Det sværeste var at stole på at denne, næsten for simpel metode kan forårsage så mange ændringer.


Resultater der kan opnås ved at praktisere denne proces er forskellige fra person til person og afhænger af det ”bagage” man bærer. Hos nogle mennesker forandringen sker meget hurtigt, mens andre er meget mere belastede og problemet kan også være mere kompleks. Sådanne personer skal arbejde lidt længere, men resultatet er altid positiv. Vi begynder at finde og lære at kender vores sande JEG.

Ofte spørger vi os selv, hvorfor står vi over for en katastrofe. Hvorfor føler vi frygt, eller tiltrækker de samme problemer igen og igen?  Hvorfor skal vi møde en bestemt person?  Hvorfor er denne person og ikke en anden? For at kunne dele min viden med mange interesseret i dette emne og for at være i stand til at finde nogle svar på lignende spørgsmål, besluttede jeg at dele noget af det viden jeg har om Ho'oponopono af Morrnah Nalamaku Simeona, som er meget anderledes end Ho’oponopono beskrevet i bogen ” Zero Limits”.


HUKOMMELSESBANK

Ho’oponopono var tidligere kendt under andre former end den, jeg vil beskrive, og anvendtes i overværelse af en kahuna, hvor alle der havde deltaget i problemet, skulle være til stede under hele ritualet. Det blev også anvendt i forhold til andre mennesker, ikke i forhold til sig selv.Ho'oponopono ifølge Morrnah Simeon, er en unik metode, fordi for at løse problemet, behøver vi ikke gå til en anden person, som kahuna eller terapeut. Vi kan gøre processen uden den fysiske tilstedeværelse af mennesker eller andre skabninger, der er involveret i problemet. Vi kan også gøre vores indsats ved forskellige uønsket situationer.

I denne metode, går vi fra den antagelse, at hvis vi støder på vanskeligheder, Har vi på en eller anden måde tiltrukket dem til os og vi har en del i det En sådan "magnet" som tiltrækker vores erfaringer er vores underbevidsthed.  Underbevidsthed, i sin hukommelses bank, indeholder alle vores erfaringer og følelser i forhold til alt vi kom i kontakt med gennem millioner af år.

Da vi, som alle og alt, var i stand til at lagre minderne om mange traumatiske begivenheder op, er vi også i stand til at tømme „lasten” og til at ændre vores virkelighed til noget helt andet.


Det viser sig, at hver af os inden for de 20 generation har mere end en million forfædre. Hver af disse forfædre havde deres egen familie endnu, så vi har mange slægtninge og sandsynligvis kan det gøre os meget overrasket, hvis det viste sig, at vores store familie består af forskellige racer.  Disse oplysninger gav mig meget stof til eftertanke. Sjældent er man bevidst om, at vi er så mange i en familie, og hvor mange af deres egenskaber og overbevisninger er i vores egen bevidsthed.

Da alt har sin egen "hukommelsesbank" og kommunikere med ALT gennem tynde Aka-snore, er det overvældende at forestille sig hvor mange oplysninger, vi indsamler bare ved at møde en person, eller ved at opholde sig et bestemt sted! Når man ser på det fra reinkarnationslæres side, har vi alle indsamlet en stor bunk af affald , som skjuler den storslåede væsen, det er i hver enkelt person.

I en tidsalder, vi lever i, bliver vi bombarderet med millioner af oplysninger og jeg er ikke overrasket over, at mange mennesker simpelthen ikke kan klare det, bliver syge, lider af stress og ikke ved hvordan de kan opnå fred. Vi har glemt, hvem i virkeligheden vi er.


Mange kender det faktum, at man kan helbrede og påvirke andre væsener, som er helt i den anden ende af verden. Morrnah fortalte, at hun havde helbredende evner, siden hendes barndom og hun kunne hjælpe planter og dyr bare ved at bruge sine tanker. Hun opdagede at afstanden har ingen betydning. For at kunne påvirke på afstand, er der nødvendigt at etablere harmoni mellem de tre dele af sin eget Sind, som ifølge hawaiianere danner en indre familie: et barn - Unihipili, mor - Uhane og familiens far - Aumakua.

Unihipili (Underbevidsthed og hukommelsesbank) indeholder erindringer af alt vi erfarede gennem millioner af år. Den har evnen til at etablere forbindelse med Aumakua – højere bevidsthed. Uden dette link, kan du ikke føre en dialog med det Guddommelige og forandre noget som helst. Det bevidste del af sindet - Uhane, eller intellektet, har til opgave at drage omsorg for det indre barn og vise den kærlighed. Uhanes opgave er at foretage et valg og tage beslutninger som desværre er ikke så nemt. Vi lytter ikke til vores hjerter men til hvad andre sige eller erfarer. Vores valg er også overskygget af de programmeringer vi bærer på.


Når vi bliver konfronteret med nogle problemer, henvender vi os til vores underbevidsthed for at finde årsager i hukommelsesbank. Når Unihipili finder alle informationer om emnet, bliver de er sendt til Aumakua og Det Guddommelige Skaberen under 12 trin af Ho'oponopono. Det Guddommelige Skaberen afslutter processen. Når årsagerne blive renset på det ubevidste plan, resultater bliver også positive. i kan ikke forløse problemer ved at bruge intellektet alene. Intellektet er kun en processor, men ved ikke noget.

Unihipili husker alt, helt til det tidspunkt, hvor det var stadig kun støv og det oprindelige produkt af Skaberen. Selv da det var et sandkorn, molekyle eller et atom. Det indeholder erindringer om krige, kampe, tragedier - både deres egne, såvel som andres, der var forbundet med dem. Vi „ sletter ” de gamle traumatiske erindringer og på denne måde stopper tiltrækningen af uheldet. Arbejder vi længere med processen, begynder vi at føle store frihed, fred, bliver lykkelige og sundere. Samtidig opdager vi vores ægte indre resurser og hvem i virkeligheden vi er. Det handler ikke om at ødelægge eller udslette Ego, som man lærer i vise skoler, men om at samle og harmoniserer alle disse tre dele af Sindet i Een. Det er vejen til at komme Hjem igen.


Lad os sige for eksempel oplever en konflikt med en person. Fordi den anden person er skabt af Det Guddommelige, så for at løse dette problem, må vi henvende os til Det Guddommelige, ved at anmode om rettelsen af fejlen. På denne måde fungerer Ho'oponopono processen. Uanset om det er dit problem, problemet af en anden person i dine omgivelser, eller handler det om et stykke jord hvor du føler dig usikker, behøver du ikke at vide noget, men udføre Ho'oponopono, og på en særlig måde bede sin indre familie og Skaberen om tilgivelse for at skabe problemet.

Ho'oponopono siger, at alting har de tre aspekter. Bygningen, billen og selve sko har det. De er også i stand til at kommunikere med hinanden og udveksle oplysninger via såkaldte

Ho'oponopono proces bruges ikke udelukkende ikke kun mellem mennesker, men mellem hver udtrykket for Skabelsen og de tre dele af bevidsthed. Guddommelighed er i alt.

Helbredelse kan kun ske, når vi vender tilbage til den rette rytme. Hver gang, er du ud af rytme, få du et problem.

Vi kan møde to personer, som har nøjagtig det samme problem. Nogle mennesker lider af kræft, mens andre har en åndelig eller fysisk problem, men grunden til dem alle, er forskellige. Årsagen er frygten som er genereret i mennesker for millioner af år.Det kan stamme fra forskellige steder, planeter og oplevelser. Ingen ved. En ting er sikkert, en syg person er en som faldt ud af rytmen. Man bør bede Det Guddommelige om at  korrigere fejlen og føre personen tilbage til rytmen ved at fjerne årsagerne til sygdommen. Når personen vender tilbage til sin egen rytme, vil helbredelse finde sted.


HUKOMMELSE I ALT

Vandet, ligesom alt andet, har også sin hukommelsesbank. Når du drikker vandet, der indeholder traumatiske minder fra steder hvor den kom fra, kan du påtage dig alle de problemer, der er i underbevidstheden af vandet.

Masaru Emoto har udgivet en herlig bog med fotografier af vandkrystaller fra forskellige steder på jorden. Han tog også billeder af vand krystaller, som er blevet underlagt et forsøg. Vi kan tydeligt se forskellen mellem vandet der "lytter" til symfoni, og vandet der "lytter" til hard rock. Der er store forskelle mellem vandet  "lytter"  til fine ord, og at der er "hører" forbandelse. Den fysiske udseende af disse krystaller er ikke alt. I baggrunden er der meget mere. Der er registrerede oplysninger om alt dette vand er stødt på sin vej.

Ho'oponopono lærer hvordan man kan rense vandets hukommelse og vi beder Det Guddommelige om at befri vandet fra problemerne. Vi kan rydde op og fjerne de skadelige informationer i vand alene, men i alt muligt i vores liv og miljø.


Når man praktisere Ho`oponopono, forbedringen kommer først på det åndelige plan, dernæst på det mentale plan, og til sidst på det fysiske plan, og ikke omvendt.

Lad os vende tilbage til tanken om, at det ubevidste er i alt og alt har hukommelse. Også, at alle og alt vi møder har en indvirkning på os, og omvendt.

Lad os sige, du befinder dig på et sted, og du kender ikke stedets fortid. Jorden husker det hele; kriger, depressioner og andre ulykker. Man begynder at blive påvirket af det. Hvis du tog aktiv del i ulykker, kan din egen underbevidsthed reagere meget hurtigt.


Morrnah fortalte, at hun blev tilkaldt et sted, hvor en familie er lige flyttet ind. Der har aldrig været problemer med alkohol, ingen har såret nogen før. Problemer startede omkring to til tre uger efter flytning. Manden begyndte at slå sin kone og søn begyndte at drikke og slå sin far. Morrnah, som siden barndommen havde en enorm evne til at kommunikere med Universet, spurgte Det Guddommelige, hvad er forårsager til dette problem. Hun modtog svar, at der fandt sted en voldsom kamp under krigen på stedet. Underbevidsthed af grunden var overbelastet af hukommelse om lidelse og frygt. Da familien ankom til dette sted, deres underbevidstheder overtog alt. Efter at jorden blev renset, ophørt problemet med at drikke og med at påføre hinanden skader.


Jeg mødte selv flere situationer hvor personer boende i et  belastet sted havde flere psykiske problemer, eller hvor man observerede uforklarlige fænomener. Alt blev normaliseret efter Ho´oponopono processen.

Man kan rense steder, før man vælger at besøge dem, eller anvende beskyttelse til at neutralisere alt, hvad der kommer fra jorden.


For mange år siden, deltog jeg i et workshop med det britiske medium Robin Winbow, der kom til København og lærte os at "læse" informationer registrerede i forskellige genstande. Der blev afholdt møder flere gange om året og hver gang vi opdagede nogle af vores paranormale evne. En dag skulle vi komme med nøgler som blev lagt på en bakke. Uden at vide noget om nøglens ejer skulle vi vælge en af dem, holde den mellem hænder og ved at " føle os ind " i nøgler, skulle vi beskrive stedet og dens beboer. Det var overraskende, da nogen af os kunne beskrive detaljerne af huse, herunder atmosfæren og duften. Det var det samme med andre genstande, der tilhører andre mennesker. Vores underbevidsthed taget kontakt med underbevidsthed af nøgler, og dernæst i forbindelse med bopæl og dens beboere. På denne måde, ved at holde i hånden klientens ring eller armbåndsur, arbejder mange såkaldte clairvoyante som beskæftiger sig med „ cold reading „ uden at vide hvor informationer kommer fra.


Ikke kun mennesker, vand, jord, eller objekt har sin egen underbevidsthed, men hver nation har sin Unihipili også. Nationens Unihipili omfatter minder om alle lidelser og smerte. Den husker alt og alle.

Landet kan have problemer, fordi folk har dem. Hvis befolkningen af landet med problemer ikke begynder at rense sig selv, vil landet ikke være i stand til at bevæge sig fremad og blive lysere. Det samme problem ses i mange lande rundt om i verden.


Som individuelle mennesker, har vi stor indflydelse på forandringer bare ved at rense os selv. Hvis hver af os vil rense sit eget bidrag til lidelser, hele landet bliver lysere. Dette gælder for alle lande, især den hvor vi bor.


Der er mange teorier og forventninger om, at vi skal høste erfaringer og at traumatiske oplevelser har deres formål, fordi vi lærer noget som skulle give os udvikling og for at opnå en højere grad af bevidsthed.

Ifølge Morrnah Simeona giver det ingen mening. Hvis hukommelsen om traumer, som du kan sammenligne med skade på en grammofonplade, ikke blive renset, vil problemer gentages igen og igen. Vi kommer til at gå i stå.


Morrnah sige at vi skal afvikle . Det vil sige at når vi renser alle vores bindinger, traumer og ridser på vores plade, opdager vi at har chance at opleve ubeskrivelige lykke. Ho'oponopono arbejder ikke på at bekæmpe Ego, men på at samle de tre dele af sindet og vende tilbage til denne tilstand af lyksalighed, vi var i begyndelsen.

Metoden, udviklet af Morrnah er faktisk meget simpelt. Hvis hver af os renser sine aktuelle problemer, vil vi automatisk frigive vores familier, forfædre, land, jord og Universet.


DELTAGELSE I PROBLEMER


Nogle gange, terapeuter kan overtage de skjulte problemer klienten kommer med. Terapeuter kan belaste en anden person med sin egen "affald" Dette skyldes, at vi skaber Aka Snore i alle forholde. Jeg ville sammenligne dem til et spindelvæv. Alle oplysninger i form af tankeformer i vores aura, kan overføres gennem disse snore. Hvis terapeutens hukommelses bank indeholder lignende oplysninger om problemet som kommer fra kunden, bliver de vækket. Det samme kan ske med kunden.

Hvis terapeuten ikke er en " reel specialist " og ikke i stand til at beskytte sig selv, risikerer han at miste sin egen energi. Desuden ofte sker, at efter et stykke tid problemet fortsætter, fordi årsagen til problemet ikke er blevet fjernet. Lignende situationer ses selv på hospitalet og i hele sundhedsvæsenet, der rent faktisk behandler symptomer, snarere end deres årsager.

Morrnah blev spurgt engang om, hvorfor sulter folk i Afrika. Hun svarede, at hvis man sulter i Afrika, har man selv skabt problemet. Det vil sige, at man har en negativ binding til landet. Hvis du skader jorden eller landet, vil de nægtede at være din støtte.

Omfanget af arbejdet med det globale problem er meget dybere end det syntes.  Mennesker arbejder på praktiske problemer som økologi og sult på stedet. De forsøger at sende positive tanker og har viljen til at forbedre forholdene i verden, men det har ikke en positiv effekt, da forsøg med at rette fejl er kun på det fysiske plan, mens de bør ske på det åndelige plan. Sult kan ikke fjernes ved at sende mad, fordi den vil vende tilbage. Det skal renses karmisk.

Hvis jeg sender lys til Afrika, ikke giver det ingen effekt, fordi lyset kan bære meget mørke skyer. Vi, der mødtes med Ho `oponopono, bruger " Den Guddommelige Freds Søjle ". Det er en Guddommelig Idé og har intet at gøre med hvidt lys. Når idéen kommer fra den guddommelige, kan alting ændres, men når det kommer fra forstanden, vil intet forandres. Når flere mennesker vil arbejde på deres forbindelser med et land eller kontinent, vil problemerne forsvinde hurtigere. Vi har brug for at helbrede årsagerne. Når vi gør det, opnå vi varige resultater.


Ingen del af denne publikation må reproduceres eller distribueres i nogen form uden skriftlig tilladelse fra forfatteren af denne artikel, Anna Kligert


Cecillia Vangsgaard


Mail: kontakt@cecillia.nu

TLF: +45 60946485★ Ho'oponopono ved Cecillia Vangsgaard  ★